Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Uživajte u tradiciji u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Uživajte u tradiciji u City Centeru one

Folklorni ansambl Jedinstvo će nastupiti u prizemlju centra

Na običaje se ne zaboravlja! Zna to dobro i City Center one, koji je u suradnji s folklornim ansamblom Jedinstvo, pripremio pravu kulturnu poslasticu. Naime, ovog petka, 30. lipnja, od 18:30 sati, zabavite se uz glazbeno-plesne točke u izvedbi najtrofejnijeg folklornog ansambla u Hrvatskoj. Pod nazivom 'Šotobraco' kroz City, uz pratnju orkestra, zaputite se na putovanje kroz povijest i upoznajte s ljepotom starih splitskih plesova. U trajanju od sat vremena, ansambl će se zaustavljati na nekoliko pozicija u prizemlju centra i tako ponuditi dašak tradicije svima koji svrate u shopping.

Folklorni ansambl Jedinstvo iz Splita, čiji je City Center one sponzor, utemeljen je 1919. godine te je najtrofejniji hrvatski folklorni ansambl. Ujedno, on je jedno od najstarijih kulturno -umjetničkih društava u Republici Hrvatskoj s brojnim nagradama i priznanjima.

Nek' ovaj petak dobije tradicionalnu notu. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu