SPEKTAKULARNI DOČEK U SPLITU: U Novu godinu s Magazinom i Jasminom Stavrosom

SPEKTAKULARNI DOČEK U SPLITU: U Novu godinu s Magazinom i Jasminom Stavrosom

Predstavljen je program dočeka

Predstavlja se program ovogodišnjeg dočeka Nove godine u Splitu na kojem će nastupiti grupa Magazin i Jasmin Stavros koji je rekao kako ne sumnja da će ovo biti najbolja proslava Nove godine do sada.

- Magazin je grupa koja ima široki dijapazon pjesama, a imam ih i ja. Program će biti prilagođen dočeku Nove godine tako da će se na repertoaru naći i feštarske pjesme koje uz koje će se svi dobro zabaviti. Samo neka nam Bog da lijepo vrijeme, da ne bude hladno i da nema bure i kiše i siguran sam da će svi biti zadovoljni, ne samo Splićani nego gosti. Splitska publika je zahtjevna, ali kada joj otvoriš srce i dušu svi budu zadovoljni - rekao je Stavros. 

Za koncert će se utrošiti 450.000 kuna, a na javni poziv kojeg je raspislala Turistička zajednica pristigla je samo jedna ponuda, ona Damira Karamana.

- Jednoglasno smo prihvatili ponudu jer je riječ o izvođačima koji garantiraju dobru zabavu, a kada se tome još pridoda i plesna Nova godina na Voćnom trgu i kasnije Bačvicama vjerujem da će mnogi to shvatiti kao pozivnicu da dođu na splitsku Rivu, na najljepšu pozornicu i dočekaju Novu 2019. godinu. Za turističke djelatnike je Nova godina jako bitna jer je to motivator dolazaka i generira nove dolaske, a mi smo ove godine za naše goste pripremili bogat i zanimljiv program na novim lokacijama - istaknula je Alijana Vukšić, direktorica TZ grada Splita.

Željko Baričić iz Magazina je rekao kako je njima problem što imaju jako puno pjesama koje su hitovi i teško im se odlučiti koje će pjesme svirati na koncertu.

- Svake godine na ovakvim feštama ljudi dođu na svoje jer točno znaju što mogu očekivati od Magazina. Možemo se pohvaliti da smo jedan od rijetkih bendova na estradi koji pjevaju isključivo svoj repertoar, rijetko napravimo iznimku. Zadnji put smo Novu godinu čekali u Splitu prije nekoliko godina, sjećam se da je puhala bura, bilo je neugodno na bini, ali je zato publika bila fenomenalna - rekao je Baričić.

Detalje pogledajte u videu...


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(37694, "");
Pregledaj komentare