Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO Thompson: 'Slavimo uvijek ovaj dan, nemojmo nasjedati na provokacije!'

UŽIVO Thompson: 'Slavimo uvijek ovaj dan, nemojmo nasjedati na provokacije!'

Velike su gužve u prometu uokolo centra grada

23.53 - Slavimo uvijek ovaj dan, naš dan, nemojmo nasjedati na provokacije - rekao je Thompson za kraj koncerta. Pogledajte video u vrijeme izvedbe 'Čavoglava'


23.24 - Thompson pjeva 'Geni kameni'


22.52 - Koncert je nastavljen...

- Okrenimo ruke prema nebu, prema Bogu, Kristu, našoj domovini, za naše zajedništvu, prema Gospi, mučenicima, Svetom Duji, blaženom Stepincu i svim svetima - poručio je Thompson s bine


22.42 - Još uvijek ništa...


22.25 - Nastavio je pjevati, ali na idućoj pjesmi je opet nestalo struje na bini. Publiku na Rivi to nije omelo da sami nastave pjevati

22.20 - Na koncertu je na bini nestalo struje

22.15 - Thompson je zavikao 'Za dom', a publika odgovorila: 'Spremni', a potom je počeo pjevati Čavoglave


21.49 - Ovo je jedan najvećih dana u hrvatskoj povijesti, proslavimo ga danas na našoj Rivi. Zahvaljujem se svima koji su omogućili večerašnji koncert, vama što ste tu večeras i Torcidi koja je došla. Ovo će biti lijepa večer - poručio je pa nastavio koncert.


21.38 - Koncert je počeo, pogledajte video...


21.30 - Pred početak koncerta gradonačelnik Andro Krstulović Opara pozdravio je Thompsona pa se on popeo na binu i započeo koncert.


21.15 - Riva je sad već krcata


21.06 - U Splitu sve spremno za veliki Thompsonov koncert, tonska proba je napravljena, a na Rivi je već mnoštvo ljudi. Započeo je prigodni program na pozornici, a vodi ga  dramski umjetnici Pere Eranović. U tijeku je mimohod, a u u videozapisu donosimo dio atmosfere s Rive.


20.30 - Riva je dobro popunjena, a koncert je planiran tek za sat vremena u 21.30 sati.


20.15 - Velike su gužve na prometnicama oko centra grada zbog koncerta Thompsona na Rivi. Danas su iz Banovine pozvali građane da u centar ne idu automobilima, ali se gužva ipak stvorila.

Vaša reakcija na temu