Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Vinko Ćemeraš je pobjednik showa The Voice

VIDEO Vinko Ćemeraš je pobjednik showa The Voice

Splićanka Albina Grčić je osvojila treće mjesto

21.51 - Glasovima gledatelja je odlučeno: Bernarda je na četvrtom mjestu, Albina na trećem, Filip Rudan na drugom, a pobjednik je Vinko Ćemeraš!

21.28 - Albina Grčić izvela je 'Korake ti znam' (Maya Sar), Bernarda Bobovečki 'Only Love Can Hurt Like This' (Paloma Faith), a Vinko Ćemeraš izveo je 'Pelin i med' (Dino Dvornik).

Gobac je rekao da je Vinko jedan skuliran momak, a onda kada je spomenuo pjesmu Dina Dvornika koju je izveo za kraj showa - rasplakao se. Nije mogao više pričati.





21.16 - Krenuo je zadnji krug izedbi. Nakon što je Filip Rudan izveo 'All I Ask' (Adele), Vanna je rekla:

- Fantastično! Dugo sam u ovom poslu, ali rijetko naiđem na ovako talentirane. Show završava za pola sata, ali za tebe je budućnost toliko svijetla, čovječe, ja to znam!





20.58 - Na redu su izvedbe s mentorima. Filip i Vanna izveli su 'Loš trenutak', Albina i Massimo 'Suze nam stale na put', Bernarda i Ivan 'Nama se nikud ne žuri',  a Vinko i Gobac hit Psihomodo popa 'Pinokio'.

Nakon izvedbe je publika nastavila pjevati Pinokija, atmosfera u studiju se zagrijala.



20.34 - Bernarda Bobovečki je izvela Hurt (Johnny Cash), a Vinko Ćemeraš - Pyro (Kings of Leon).

Davor Gobac nije želio govoriti o Vinku, nego je umjesto riječi izvukao kapu identičnu onoj koju nosi natjecatelj iz Čapljine i stavio je na svoju glavu.

20.25Albina Grčić, Bernarda Bobovečki, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš su u finalu showa The Voice.


Filip Rudan je otpjevao 'Someone You Loved' (Lewis Capaldi), pohvalila ga je Vanna kazavši da je odmah znala da je on njezin čovjek, te da nije promijenila mišnjanje.


Potom je Splićanka Albina Grčić izvela 'En Cambio No' (Laura Pausini), a Massimo je rekao:

- Osjećam se vrlo zahvalno što sam imao priliku upoznati tako divnu djevojku koja je uvijek bolja na nastupu nego na probama.

Pohvalio je kao suradnicu, rekao je da je pristojna i da razumije glazbu. 

- Nadam se da će nastaviti s tim - podvukao je.

Vaša reakcija na temu