ZAVRŠIO KONCERT 'VJERUJ I DJELUJ': Johnny Gitara napravio najbolju atmosferu!

ZAVRŠIO KONCERT 'VJERUJ I DJELUJ': Johnny Gitara napravio najbolju atmosferu!

Humanitarnom akcijom želi se nabaviti 'ReWalk' pomagalo

1.33 - Još su nastupili Matko&Brane, XXS i Justin’s Johnson koji su pjesmom 'Dodirni mi koljena' završili četverostani humanitarni koncert 'Vjeruj i djeluj'.

00.50 - Najbolju atmosferu napravio je Johnny Gitara, a publika ga je 'užicala' još jednu pjesmu - 'Stare kuće'.

00.46 - 'Moja se draga napila’ pjevala je publika s Johnnyjem Gitarom.

- Andro je čovjek koji se brine u svojoj nesreći i za druge. Zato je zaslužio da smo tu večeras s njim - poručio je Johnny Gitara koji je nastupio uz pratnju Festivo banda. Ta grupa je prethodno izvela svoju novu stvar 'Nek se čuje'.

00.34 - Petar Dragojević započeo je svojim hitom 'Otvoren prozor', a završio na Oliverovoj 'Cesarici'.

00.24 - 'Cvit od kamena' i 'Dajem ti rič' zapjevala je grupa Dalmatino, a onda je Alen Nižetić pokojnom Vinku Coci posvetio pjesmu 'Ljubav mog života'.

- Da je živ, večeras bi Coce bio s nama. Nema humanitarne večeri na koju se nije odazvao - kazao je Nižetić, pa je Central zapjevao s njim 'Dalmacijo, moja ružo procvala...'

23.59 - Dobro popunjen splitski klub uživa u koncertu raznih izvođača koji su se okupili s jednim ciljem, a to je humanitarna akcija za kupnju pomagala 'Rewalk'.

23.50 - Mikrofon je preuzeo 11-godišnji Roko Sedlar i kao 'veliki' izveo 'Kada zaspu anđeli' te polazao kako se od malih nogu može humanitarno djelovati. Mladog Solinjana publika je upoznala kao sudionika prošlogodišnjih showa 'Zvjezdice', kao i Emmu Uvalić koja se iduća popela na binu. Četrnaestgodišnju djevojčica iz mjesta Slatine na otoku Čiovu pratio je bend Pink Panther dok je pjevala svoju drugi singl 'Nisam zato Dalmatinka'.

23.30 - 'Volin sve bilo’ iduća je pjesma koji je publika u Centrala skupa s Tonijem Rajnovićem iz grupe Viva otpjevala s guštom, a onda je saksofonist Vicko Pavlov rasplesao publiku.

22.50 - Na binu se popeo Jole i svojim hitovima zapalio Central, a na kraju mu je mikrofon 'oteo' osmogodišnji Matko i s njim otpjevao 'Maksimalno'.22.35 - Potom su se na bini izmijenili Mile Perkov, Mirko Bura, Smile band, Vetma, a onda je Zorica Kondža podigla atmosferu pjesmama 'Tako lako', 'Zar je voljeti grijeh’, 'Molitva za tebe' i zaradila dugotrajni pljesak publike.

22.20 - Zahvaljujem se svima koji su se večeras odazvali, izvođačima, publici, klubu Central. Nadam se da ćemo prikupiti iznos s kojim ćemo kupiti pomagalo, a humanitarna akcija traje i nakon ovog koncerta, sve dok ne ispunimo našu misiju - poručio je Andrija Lipanović koji je i pokrenuo akciju 'Vjeruj i djeluj'.

21.40 - Klub Central večeras je domaćin koncerta u sklopu humanitarne akcije 'Vjeruj i djeluj' za nabavku 'ReWalk' pomagala.

Koncert je otvorio Taxi band i Goran Karan pjesmama 'Lipa si, lipa' i 'Štorija'.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14