ZAVRŠIO KONCERT U SOLINU Thompson: Nekima je sporna 'Bojna Čavoglave', sporna je njima i hrvatska država!

ZAVRŠIO KONCERT U SOLINU Thompson: Nekima je sporna 'Bojna Čavoglave', sporna je njima i hrvatska država!

Thompson se odlučio za izvođenje i nekih starijih pjesama

23.20 - Izredao je Thompson svoje najveće hitove na kraju dvosatnog koncerta 'Iza devet sela', 'Moj Ivane' i 'Sine moj'.

- Prelijepo je večeras u Solinu, a sada jedan veliki pljesak za vas. Ovo druženje ćemo pamtiti, a nadamo se da neće proći ovoliko dugo do novog susreta - poručio je Marko, a publika mu je odgovorila sa 'Za dom spremni'.

Za kraj Solinjane je pozdravio s 'Lijepa li si'.



23.03 - Prije nego što je zapjevao 'Bojnu Čavoglave', Thompson je rekao da će izvesti jednu pjesmu iz 1991. godine.

- Ona je danas nažalost za neke sporna, sporna je njima i hrvatska država. Cijelo vrijeme je hoće trpati u neka vremena druga, ona je iz Domovinskog rata, ona je jedan od simbola, mi je volimo zato što se s njom stvarala hrvatska država. Idemo zajedno pjevati večeras kao što smo pjevali '91. godine - rekao je Thompson

Potom su krenuli taktovi starog hita uz uzvik s pozornice:

- Za dom!

Publika je odgovorila:

- Spremni!

Pa 'U Zagori na izvoru rijeke Čikole...' i opći delirij.


22.44 - Pogledajte atmosferu tijekom izvođenja pjesme 'Geni kameni'...


22.13 - Solinjani uživaju u znanim hitovima, standardnom repertoaru pjesama poput 'Ivane Pavle II', 'Neću izdat ja', 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova', ali i u nešto manje izvođenim. 



- Na ovoj ljetnoj turneji odredili smo svirati neke stare stvari, jedna od njih je i iduća pjesma - poručio je pjevač pa zasvirao 'Pukni puško', 'Bijeli križ', a koje je publika otpjevala s njim.

Posljednji stih te pjesme ide 'S ognjem pakla tu su se sreli, ostala su polomljena krila, a bili su za dom spremni', a nakon toga publika ga je pozdravila sa 'Za dom spremni', ali im nije uzvratio.

21.35 - Thompson je započeo koncert, a nakon prve pjesme pozdravio je okupnjene.

- Hvaljen Isus i Marija. Ispričavamo se što ste čekali, imali smo malih tehničkih problema. Čestitam vam blagdan Male Gospe, uživajte večeras uz naše pjesme - poručio je pa krenuo redati hitove, a već na trećoj pjesmi 'Neka nitko ne dira moj mali dio svemira' u publici su se zapalile baklje.





21.20 - Čuli su se prvi taktovi pjesme i opet je izbacio osigurač, drugi put je igralište ostalo bez struje. Produkcija radi na sanaciji problema, a publika nestrpljivo očekuje popularnog pjevača.

21.00Dan uoči blagdana Male Gospe koji se posebno slavi u Solinu, Solinjani će večeras uživati u koncertu Marka Perkovića Thompsona. Igralište Arapovac - Priko vode gotovo je ispunjeno do posljednjeg mjesta, ali koncert još nije počeo jer je nestalo struje.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50946, "");
Pregledaj komentare
29