Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZAVRŠIO JE KONCERT Publika Matu Bulića dovela do suza, ludilo u Spaladium Areni napravio njegov kum Thompson!

ZAVRŠIO JE KONCERT Publika Matu Bulića dovela do suza, ludilo u Spaladium Areni napravio njegov kum Thompson!

Sve vas volim, hvala vam na podršci. Hvala što ste večeras došli iz svih krajeva, ja sam na vas ponosan - poručio je s pozornice

23.05 - Pjesmom 'Ja sam na te ponosan' završio je koncert.

22.54 - 'Moja Hercegovina' je zaorila Arenom, a onda je Mate pozdravio splitsku publiku koja ga doziva nazad na pozornicu. Na bis se vratio s pjesmom 'Hvala ti za sve'.

- Sve vas volim, hvala vam na podršci. Hvala što ste večeras došli iz svih krajeva, ja sam na vas ponosan - poručio je s pozornice.

22.35 - Kada se Mate vratio na pozornicu, stiglo je iznenađenje večeri. Pjevaču je rođendan idućeg petka pa su mu kolege na pozornicu pripremili tortu. Oči su mu se zasuzile nakon što je cijela Arena skandirala njegovo ime.


- Hvala vam, što drugo da vam kažem. Amo pjevati - rekao je Mate pa izveo svoj legendarni hit 'Gori borovina'.



22.22 - Mate Bulić prepustio binu svom kumu koji je zapalio splitsku publiku hitom 'Geni kameni'. Već pri prvim taktovima je proključala Arena...


22.19 - Stigao je Thompson na pozornicu, nastalo je ludilo u Areni. Skupa su zapjevali 'Pozdravi je ti'...


22.10 - Prošlo je 30 godina, ja dobro ostario, a sada ćemo se pjesmama prisjetiti tog razdoblja kada sam na Starom placu imao svoj prvi koncert u Splitu - rekao je kratko Mate, kako je i obećao na početku koncerta, ne priča puno već s dobro popunjenom Arenom pjeva hitove poput 'Udaje se Hercegovka', 'Pune čaše ispijam', 'Tiho teče Neretva'...


21.45Atmosfera u dvorani je raspjevana na svaki hit kojeg Mate izvede.

Izabrao je upravo one koje publika najviše voli, kao što su 'Dabogda se i ti udala', 'Dvi sestre', 'Ja još uvijek kao momak živim', 'Nije čaša kriva što je čaša'.

Parter i prvi prsten tribine su puni.


21.00 - Mate Bulić reda hitove u Spaladium Areni, publika je do sada do sada uživala u pjesmama 'Neću leći prije zore', 'Za djevojku iz mog kraja', a onda su mu se na pozornici pridružili prvi gosti Tarapana band s kojim je izveo naslovnu pjesmu koncerta 'Ja sam na te ponosan'.

Klapa Pasika, po želji Mate Bulića, izvela je 'Ružo crvena', a publika ih je pratila u stopu.

20.30Na pozornicu su splitsku publiku prvo svojom točkom pozdravili HKUD 'Lindžo', a onda je pjesmom 'Domu mom' Mate Bulić otvorio je koncert. 

- Dobra večer, dragi moji, nije slučajan naziv turneje 'Ja sam na vas ponosan'. Obećavam puno pjesama i malo priče, uživajte - poručio je pjevač i nastavio s 'Narodno veselje', 'Ostarit ću nikad neću znati'.

Fotogalerija: Koncert Mate Bulića

20.25 - U Splitu uz klapu Pasika, nastupit će HKUD 'Lindžo' iz Neuma, HKUD 'Brotnjo' iz Čitluka, a na pozornici će mu se pridružiti kum Marko Perković Thompson. U sva tri grada na pozornici će biti Tarapana bend s kojima će izvesti pjesmu 'Ja sam na te ponosan'. Kroz cijelu turneju pratit će ga njegov bend Delta te impresivni Big band sastavljen od vrhunskih hrvatskih instrumentalista.

20.21 - Mate Bulić, pjevač iza kojeg stoji više od 30 godina uspješne karijere, za 2020. godinu najavio je tri velika koncertna spektakla i to u Osijeku, Zagrebu i Splitu, gdje večeras starta s turnejom. Spaladium Arena se puni...

Vaša reakcija na temu