Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Valentino Bošković ima novu pjesmu iz budućnosti - 'Amorella'

Valentino Bošković ima novu pjesmu iz budućnosti - 'Amorella'

Uoči sve bližeg koncerta na Vidovoj Gori na Valentinovo 2046., Valentino Bošković pobrinuo se za fanove i njihove unuke

Valentino Bošković, prvi brački astronaut i do daljnjega zadnji čovjek na Marsu, poslao je Zemljanima novu pjesmu, 'Amorellu'. Iako je 'Amorella' ponos iz prošlosti koji je najavljivao uspješan put u budućnost, sada pjesma iz budućnosti odjavljuje uspješnu prošlost, priopćili su iz ovog splitsko-bračkog benda.

Brižna nona, friška jaja, penta na karetu i stan od firme nedostižni su artefakti prošle budućnosti koju je Valentino priželjkivao lansiravši se s Vidove Gore 1646. Od tada traje njegov povratak na rodni Brač i brojne pustolovine koje su ga na tom putovanju snašle, objašnjava ovaj duo.

Sve su, kao i do sad, kažu, izventali, otpjevali i odsvirali Branko Dragičević i Josip Radić koji za jesen najavljuju izlazak trećeg albuma, ujedno i prvog na LP-ju u izdanju diskografske kuće Mudri Brk.

Uoči sve bližeg koncerta na Vidovoj Gori na Valentinovo 2046., Valentino Bošković pobrinuo se za fanove i njihove unuke pripremivši im poseban poklon: uz kupljenu ulaznicu za koncert, dobivaju album 'Vodič kroz galaksiju za redikule'.

Vaša reakcija na temu