Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Image by StarFlames from Pixabay VALENTINOVO Dental Tim Vuković pripremio dar za zaljubljene, provjerite što nudi splitska ordinacija
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VALENTINOVO Dental Tim Vuković pripremio dar za zaljubljene, provjerite što nudi splitska ordinacija

Izbjeljivanje zubi potpuno besplatno!

Dr. med. dent. Ante Vuković otvorio je ordinaciju 1992. godine, bio je tada među prvim privatnim stomatolozima u Splitu. Imao je viziju ordinacije koja pokriva sve grane dentalne medicine, u kojoj se pacijentu može pružiti potpuna usluga s naglaskom na zdravlje cijele usne šupljine. Vođena tim načelima, ordinacija okuplja doktore istomišljenike koje možemo opisati kao tim. Tako je, u kratkim crtama, nastao Dental Tim Vuković koji danas broji devet članova plus četiri vanjska suradnika - doktora specijalista. Kako se, naime, godinama povećavao broj pacijenata, tako se i ordinacija širila na više zaposlenika.

- Našim pacijentima nudimo multidisciplinaran pristup što znači da prilikom liječenja svakog pacijenta uključujemo i naše doktore specijaliste protetike, kirurgije, endodoncije, ortodoncije itd. kako bi pacijent dobio najkvalitetniju uslugu. Također, radimo i s najmlađim pacijentima, djecom svih uzrasta. Jako je bitno pridobiti njihovo povjerenje od malih nogu kako ih kasnije kad odrastu strah ne bi sprječavao u brizi za oralno zdravlje - rekla nam je direktorica dr. med. dent. Sanda Zavorović-Perović.


Još jedna zanimljivost je vezana za ovu ordinaciju. Tek prije dvije godine su napravili web stranicu i profil na društvenim mrežama.

- Ordinacija je imala velik broj pacijenata zahvaljujući usmenim preporukama, ali u zadnje vrijeme morali smo i mi početi pratiti trendove današnjice. Trenutačno na našim društvenim mrežama je promovirana ponuda za Valentinovo 1+1 što znači da ako dođete zajedno, vaša bolja polovica ostvaruje izbjeljivanje zubi potpuno besplatno! Također, odnedavno u ponudi imamo i opciju kupovine poklon bonova za naše usluge što može biti dobar dar za vaše najdraže - navela je direktorica ordinacije.


Vaša reakcija na temu