Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VALENTINOVO JE OVE GODINE ROSÉ BOJE Počastite sebe i voljenu osobu kvalitetnim vinima u kućnoj atmosferi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VALENTINOVO JE OVE GODINE ROSÉ BOJE Počastite sebe i voljenu osobu kvalitetnim vinima u kućnoj atmosferi

Dalmacijavino po cijeni od 129,99 kuna nudi Merlot, R'kaciteli, Plavinu, Maraštinu i Debit, a uz svaku narudžbu na poklon stiže boca rosea

Valentinovo je pred vratima, a to za mnoge znači potragu za idealnim poklonom za bolju polovicu. I dok se po trgovinama može ići, aktualne mjere ne omogućavaju odlazak u restorane što bi značilo da će se romantične večere organizirati kod kuće. Fini zalogaji ne idu bez dobre kapljice i zato Dalmacijavino priprema poseban valentinovski paket s njihovim najboljim vinima.

Najveća dalmatinska vinarija po cijeni od 129,99 kuna nudi Merlot, R'kaciteli, Plavinu, Maraštinu i Debit, a uz svaku narudžbu na poklon stiže boca novog kvalitetnog poluslatkog rosea - gratis!


Narudžbe je moguće napraviti do 12. veljače, a dostava je besplatna za Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku i Zadarsku županiju te Grad Zagreb. Narudžbe se zaprimaju na mail narudzbe@dalmacijavino i putem inboxa na Facebooku Dalmacijavina.

Uživajte u blagdanu ljubavi i počastite voljenu osobu odličnim vinima Dalmacijavina!

Vaša reakcija na temu