Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Valentinovo u AC Hotelu Split: Večera u sljedovima, glazba i masaža u Spa centru po posebnoj cijeni
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Valentinovo u AC Hotelu Split: Večera u sljedovima, glazba i masaža u Spa centru po posebnoj cijeni

Ovu ponudu cijenit će svi zaljubljeni parovi koji Valentinovo žele provesti na uistinu poseban način

AC Hotel by Marriott Split za Valentinovo je pripremio impresivnu ponudu za sve zaljubljene parove koji ovaj dan namjeravaju provesti uz romantičnu večeru, raskošnu vinsku kartu, ali i potpuno opuštanje uz bazen i masaže u Spa centru. 

U restoranu Laureto kojeg vodi chef Goran Šikić tako će se na jelovniku naći:

- tataki od tune (sezam, mladi luk, limeta i soja umak)

- krem juha od celera (ulje od bosiljka, kava, krutoni)

- ravioli s tartufima (pire od pečene cvjetače, čips od pršuta, mikro bilje)

- juneći file Wellington (jus od timijana, pire od graška, tahini mrkve s vanilijom)

- Pavlova s jagodama


Na repertoaru će biti i glazba pa će tako umjetnica Marina Hernandez decentnim i otmjenim taktovima goste uvesti u večer zaljubljenih.

Iz hotela ističu kako će u cijelom 'tjednu ljubavi', dakle od 12. do 18. veljače biti aktivan i popust od 30 % na sve masaže u Spa centru hotela. 

Inače, riječ je o centru s grijanim bazenom, saunom i tretmanima za njegu tijela u očaravajućem ambijentu na više od 100 metara nadmorske visine odakle se kroz ostakljenu fasadu pruža spektakularan pogled na Split, more i otoke.

Ovu ponudu cijenit će svi zaljubljeni parovi koji Valentinovo žele provesti na uistinu drugačiji način, u atmosferi najvišeg nebodera u Hrvatskoj i sve čari koje pruža Marriott, najveći i najprestižniji hotelski lanac na svijetu.

Cijena večere iznosi 55 eura, a sve rezervacije primaju se na broj 098 297 765. Broj mjesta je ograničen, a večera započinje u 19:00 sati. 


Vaša reakcija na temu