Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VALENTINOVO U RESTORANU MAKAMAKA Romantična atmosfera, ugodan ambijent i najbolji sushi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VALENTINOVO U RESTORANU MAKAMAKA Romantična atmosfera, ugodan ambijent i najbolji sushi

Povodom Dana zaljubljenih su kreirali dva menija u tri slijeda

Popularni restoran zdrave hrane MakaMaka od nedavno se nalazi na novoj lokaciji u Ulici bana Josipa Jelačića 19 te je svoju ponudu proširio na sushi u laganoj nikkei izvedbi, tj. sushi s utjecajem Južne Amerike, prvenstveno Brazila te Paragvaja.

Povodom najromantičnijeg dana u godini, Valentinova, MakaMaka je kreirala dva menija u tri slijeda za sve ljubitelje sushija.

Pod sloganom 'There are never enough I love you's', MakaMaka poziva da u romantičnoj atmosferi i ugodnom ambijentu uživate u najboljem sushiju u gradu i to ne samo na Valentinovo, nego od petka, 11.2., do subote, 19.2. 

- Odaberite Marvine Gaye meni za dvije osobe po cijeni od 450 kn ili Barry White meni za dvije osobe po cijeni od 360 kn. S Makom stvorite divne uspomene, čekamo vas - poručili su iz restorana.


Vaša reakcija na temu