Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Varteks: Krojimo po mjeri, a odjeća može doći i s ugraviranim imenom
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Varteks: Krojimo po mjeri, a odjeća može doći i s ugraviranim imenom

Skoro pa 100 godina star varaždinski tekstilni gigant našao je svoje mjesto i na splitskom Sajmu vjenčanja

Skoro pa 100 godina star varaždinski tekstilni gigant - Varteks, našao je svoje mjesto i na splitskom Sajmu vjenčanja. S brandom Di Caprio, nude se sva odjeća i obuća za svečane prigode - odijela, cipele, kravate, leptir mašne...

- Osim za oko ugodnog i lijepog vanjskog izgleda, posebna pažnja se posvećuje unutarnjoj obradi. Uz to svim zainteresiranim budućim mladencima su na raspolaganju stručni Varteksovi prodajni savjetnici - kazala nam je Sandra Stjepić, voditeljica splitskih poslovnica i za šivanje po mjeri.

Varteks svoje dvije poslovnice u Splitu ima u Gradu, kod sv. Frane, te u City Centeru One. Osim za vjenčanja, Varteks nudi odjeću i obuću za maturalne večeri, u ponudi je i ženski asortiman, a trenutno su u tijeku velike akcije, pa su cijene na dijelove asortimana niže i za 50 posto.

- Zainteresiranima je zanimljivo niz stvari u našoj ponudi. Imamo odjeću za različite stasove, krojimo po mjeri, a odjeća može doći i s ugraviranim imenom - zaključila je Sandra.

Vaša reakcija na temu