Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vatreno ludilo u Dalmalandu: Pripremite se za Europsko nogometno prvenstvo!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Vatreno ludilo u Dalmalandu: Pripremite se za Europsko nogometno prvenstvo!

Donosimo program događanja 15. i 16. lipnja

Dalmaland - jedini tematsko-vodeni park u Hrvatskoj - s ponosom najavljuje Vatreno ludilo, spektakularni događaj povodom početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj! Pozivamo sve navijače i ljubitelje zabave da nam se pridruže 15. i 16. lipnja za nezaboravan vikend pun akcije, sportskih uzbuđenja i zabave.

Program događanja: 15. lipnja 2024.

15:00 - Natjecanje u skokovima u vodu 

Pridružite se našem natjecanju u skokovima u vodu u 15:00 sati. Pokažite svoje vještine i osvojite sjajne nagrade! Ako ništa drugo, dođite i nasmijte se kreativnim trbušnjacima!

16:00 - Pjena Party 

Zabavite se uz najbolji pjena party ovog ljeta! Uz energičnu glazbu i osvježavajuću pjenu, garantiramo nezaboravnu zabavu za sve uzraste.

17:00 - Zagrijavanje prije utakmice - Nogometna utakmica

Formirajte svoje timove i sudjelujte u malonogometnim utakmicama. Pokažite svoje nogometne vještine i borite se za titulu najboljih.

18:00 - Nogometna utakmica Hrvatska-Španjolska (Navijačka zona, Centralni trg) 

Pratite prijenos uživo utakmice Hrvatska-Španjolska na našem velikom ekranu na Centralnom trgu. Podržimo zajedno naše Vatrene i uživajte u kreativnim radionicama za djecu, facepaintingu, natjecanju u izvođenju penala tijekom poluvremena i još mnogo toga!

Program događanja: 16. lipnja 2024.

18:00 - Nogometna utakmica Slovenija - Danska (Navijačka zona, Centralni trg) 

Nastavljamo s nogometnim uzbuđenjima uz prijenos uživo utakmice Slovenija - Danska. Dok navijamo za naše susjede, djeca će imati priliku sudjelovati u kreativnim radionicama i izbrusiti svoje nogometne talente pucajući penale tijekom poluvremena. 

Cjelodnevna zabava u Dalmalandu

Osim posebnih događanja, uživajte u svim atrakcijama Dalmalanda tijekom cijelog dana. Naše brojne vožnje, vodeni park i zabavni sadržaji čekaju na vas!

Budite dio Dalmaland Vatrenog ludila!

Podržimo zajedno našu nogometnu reprezentaciju i uživajmo u Europskom prvenstvu! Dođite, zabavite se i budite dio Dalmaland Vatrenog ludila. Vidimo se 15. i 16. lipnja u Dalmalandu!

Vaša reakcija na temu