VATRENO SIDRO: Stigla nova Galebova kolekcija proljeće/ljeto 2019., Nikolina Minovska i Robert Kurbaša glavni modeli kampanje

VATRENO SIDRO: Stigla nova Galebova kolekcija proljeće/ljeto 2019., Nikolina Minovska i Robert Kurbaša glavni modeli kampanje

Galeb uz nove uzorke donjeg rublja najavljuje i elegantnu sezonu udobnih crvenih i malih crnih haljina

Uz prepoznatljive mornarske pruge Galeb u novoj sezoni donosi i modele crvene boje inspirirane idejom Vatrenog sidra - simbolom strasti stvaranja, tradicije i kvalitete. Već gotovo sedamdeset godina Galeb, kao dio grupacije Tekstilpromet, ulaže u inoviranje procesa pletenja i razvoja dizajna, prelijevajući majstorsko znanje iz generacije u generaciju. U procesu pletenja Galeb koristi samo najkvalitetnija vlakna kao što su pamuk, viskoza, modal i mikromodal.

- Galeb uz nove uzorke donjeg rublja najavljuje i elegantnu sezonu udobnih crvenih i malih crnih haljina koje će probuditi ženstvenost svake žene. Klasični krojevi vrhunske kvalitete izrade odlično pristaju različitim oblicima tijela. Uz jednobojna pletiva dostupni su i modeli prožeti razigranim cvjetnim uzorcima, poput zvonolikih hlača koje uz top istog uzorka čine savršen ljetni kombinezon - poručili su iz omiške tvrtke.

U novoj kampanji model Nikolina Minovska i glumac Robert Kurbaša uvode nas u priču tradicije Omiša. Od morskog buđenja, do gradske šetnje i ljetnog kupanja predstavljaju modele koji izlaze iz udobnosti doma na gradske ulice. 

Muški asortiman uz donje rublje i pidžame sadrži i kvalitetne majice s ruskom kragnom. U novoj kolekciji predstavljen je i model polo majice s ispletenim prugama u jednom komadu koji osigurava udobnost i kvalitetu postignutu vrhunskom tehnologijom Galeb pletionice. 

- Dašak novog života dobio je model tradicionalne ženske pidžame iz vlastite arhive prošlog stoljeća. Gornji dio s čipkanim detaljima može biti i odličan ljetni top. Uz novu kolekciju, neizostavne mornarske pruge i basic modele majica pronađite u 33 Galeb trgovine diljem Hrvatske, kao i na Galebovom web shopu - dodali su iz tvrtke uz slogan 'kvaliteta koja ne blijedi'.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(42780, "");
Pregledaj komentare