Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VATROGASCI ZA VATROGASCA Pomažu kolegi kojem je dom progutala vatra

VATROGASCI ZA VATROGASCA Pomažu kolegi kojem je dom progutala vatra

Obitelj zapovjednika DVD-a je ostala bez svega

Zapovjednik DVD-a Kabal Kristijan Slunjski jučer je u požaru izgubio svoj dom u kojem je živio sa svojom obitelji. 

Nije trebalo dugo da vatrogasci još jednom pokažu veliko srce. Stranica 'Vatrogasci - Oni su naši Heroji' pokrenula je humanitarnu akciju u kojoj prikupljaju novčanu i ostalu pomoć.

- Kao što ste upoznati (neki i nisu) jučer u požaru, svoj dom je izgubio naš brat po vatri Zapovjednik DVD-a Kabal Kristijan Slunjski u kojem je živio sa svojom obitelji. I nakon toga tragičnog događaja vatrogasci su tu da stanu uz svoga brata, kolegu, prijatelja i njemu i njegovoj obitelji što prije osiguraju povratak u svoj dom, u tom požaru obitelj Slunjski je ostala bez svega, od robe dokumenata pa na dalje. Stoga u ime svih vatrogasaca Facebook stranica ‘Vatrogasci - Oni su naši Heroji’ pokreće humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći i ostalih potrepština - stoji u objavi. 

Podatci za uplatu:

Tekući račun u Zagrebačkoj banci: Kristijan Slunjski, IBAN HR : 2823600003222836118 u opis plaćanja možete napisati donacija.

Vaša reakcija na temu