Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Večer iluzija i ljubavi u splitskoj Kinoteci
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Večer iluzija i ljubavi u splitskoj Kinoteci

Očekujte neočekivano

Kinoteka food and bar pripremila je poseban program za Valentinovo: večeru u 5 sljedova uz francuskog iluzionista. Guy Pardillos stiže u splitski restoran iz kojega poručuju: 'Očekujte neočekivano'.

- Ako ste ovo Valentinovo odlučili provesti na jedinstven način, Kinoteka food and bar idealno je mjesto za vas. Bez obzira želite li iznenaditi vašeg partnera ili se zabaviti s društvom, 'Večer Iluzija i ljubavi' garantira nezaboravan provod. U jedinstvenom ambijentu uz 5 sljedova afrodizijaka chefa Jurice Jantoleka, dočekat će vas i poznati iluzionist Guy Pardillos koji je posebno za ovu večer pripremio pravu ljubavnu magiju. Budite spremni da se poigramo s vašom maštom i odvedemo vas u svijet iluzije i ljubavi kakav još niste doživjeli - naveli su iz splitskog restorana.

Ekipa iz Kinoteke pripremila je još tajnih iznenađenja, a za vrhunsku glazbu pobrinut će se host Renato Radić

Informacije i rezervacije: 091/3351 232.

Vaša reakcija na temu