Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Večer Momčila Popadića
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Večer Momčila Popadića

Nakon prošlogodišnjeg Tina i biokovskih vina, slijedi nam Momo i demižana vina

Trči vrime, cvili maška

Traje jubav pusta siromaška…

U utorak, 20. prosinca, restoran Corto Maltese priređuje drugu u nizu večeri poezije i vina, slaveći ujedno i mjesec rođenja velikog Olivera.

Ova večer rezervirana je za ugodno druženje uz glazbenu interpretaciju lika i djela Momčila Popadića, u izvedbi Ilije Utrobičića i Jure Radosavčeva.

Uz gostovanje vinara i uljara s Korčule, nakon prošlogodišnjeg Tina i biokovskih vina, slijedi nam Momo i demižana vinaUz neka naša iznenađenja, bit će to prava večer 'Pope i domaće klope'.

Pa tako za prvu ruku slažemo red pršuta, red sira. Druga ruka bakalar bianco bi bila, a za slatko iznenađenje i ruku treću spremamo vam mačka u vreću.

Cijena večeri je 200 kn po osobi, uz dobri stari bokal vina.

Rezervacije na broj telefona 021 587 201 ili na Facebook stranici Corta

Šaka suza, vrića smija 

Ča je život vengo fantažija…

Vaša reakcija na temu