Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Večer rezervirana za superjunake
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Večer rezervirana za superjunake

Uživajte u filmskoj avanturi pred velikim platnom uz Michaela Morbiusa

Na rasporedu je novo izdanje Superhero nighta, večeri posvećene omiljenim junacima. Danas se prepustite uzbudljivoj avanturi pred velikim platnom Cineplexxa City Center one uz Michaela Morbiusa, jednog od Marvelovih najintrigantnijih i najkompleksnijih likova čija će priča po prvi puta biti ekranizirana.

Naime, uslijed rijetke krvne bolesti, a odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius iskušava opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini izrazito uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podleći novim, misterioznim porivima otkrit će oni koji pogledaju film.



Svi gledatelji će na dar će dobiti poster filma, a od 19 sati imat će priliku besplatno se osvježiti Red Bullom ili Pepsi napitcima. No, spreman je i poseban poklon! Uz kupnju ulaznica za projekcije tijekom premijernog vikenda, na poklon dobivate Morbius online strip. 

Stoga, ne čekajte - isplanirajte filmsku večer, kupite ulaznice i među prvima upoznajte zagonetnog antijunaka kojeg će na velikom platnu utjeloviti Jared Leto. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu