Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Naš Hajduk Večeras 'Roko i Cicibela', besplatna predstava na Poljudu

Večeras 'Roko i Cicibela', besplatna predstava na Poljudu

Na prvom događaju u novom parku Hajdukovih navijača prikupljat će se donacije za ime Miljenka Smoje

Bezvremenska priča o ljubavi 'Roko i Cicibela', po scenariju velikog Miljenka Smoje, bit će prva predstava izvedena na otvorenoj pozornici u novom parku 'Za sva vrimena' na Poljudu.

Cijeli događaj zapravo je posvećen Smoji, legendarnom kroničaru Splita i Hajduka, u čiju će čast kazališna skupina 'Ritam igre' izvesti ovaj jednosatni komad.

Ujedno će se prikupljati novčane donacije kako bi se ime Miljenka Smoje našlo među imenima tisuća navijača upisanima u park Za sva vrimena.

Početak predstave je večeras u 20 sati, a ulaz je besplatan - no očekuje se doniranje barem simboličnog iznosa za pločicu s barba Smojinim imenom…

Evo poziva Ivana Baranovića.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare