Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Večeras počinje Splitski filmski festival, besplatno pogledajte film 'Isola'

Večeras počinje Splitski filmski festival, besplatno pogledajte film 'Isola'

Ovogodišnja tema je samovažnost (blagoslov ili prokletstvo)

Večeras, 10. rujna, započinje 21. Splitski filmski festival / Međunarodni festival novog filma. Otvorenje festivala je u 21 sat u ljetnom kinu Bačvice, gdje će biti prikazan film 'Isola' francuske redateljice Fabianny Deschamps. Nakon filma za goste je predviđeno druženje uz jazz-glazbu i DJ Bernda Schocha. Ulaznice za ovaj film su besplatne za sve posjetitelje.

Splitski filmski festival ove godine osim na već poznatim lokacijama ljetnog kina Karaman, kina Zlatna vrata i ljetnog kina Bačvice održati će projekcije i u Zatvoru u Splitu. Na ovaj način žele poručiti da je kultura pravo sviju i da bi trebala biti dostupna svakome, pogotovo onima koji su udaljeni od kulturnih zbivanja. 

Ovogodišnja tema festivala je samovažnost (blagoslov ili prokletstvo). 

Zatvaranje festivala je 18. rujna od 23 sata u klubu Central.

Vaša reakcija na temu