Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Večeras svi u Lena's bar na koncert grupe Boss
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Večeras svi u Lena's bar na koncert grupe Boss

Prepustite se čarobnoj večeri svim svojim osjetilima

Već provjerena dobitna kombinacija glazbenog talenta grupe Boss i elegantnog, sofisticiranog interijera Lena's bara garantira čarobnu večer za sva osjetila. Ljubitelji vrhunske glazbe i opuštenih trenutaka večeras će opet uživati u našem baru, poručuju vlasnici. 

Ova kombinacija nastupa oduševila je goste prošlog četvrtka pa su odlučili ponoviti večeras za sve one koji nisu uspjeli doći. 

Interijer promišljeno uređen do zadnjeg detalja, elegantni šank, profinjena lista koktela, ukusni zalogaji i osvjetljenje koje stvara romantičnu atmosferu, čine ovo mjesto savršenim za one koji žele pobjeći od svakodnevnih obaveza i jednostavno se opustiti čak prije vikenda, naglašavaju iz Lena’s bara.


Ovo nije običan četvrtak i Lena's bar nije običan bar - zato dođite večeras i prepustite se čarobnoj večeri svim svojim osjetilima, pozivaju iz Lena's bara.

Parking je dostupan u garaži, kao i ispred bara. Za sve informacije i rezervacije kontaktirajte ih putem mobitela 091 333 4448.

Vaša reakcija na temu