Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VEČERI GLAZBE, VINA I DOBRE HRANE U ACI MARINI Velum ovog vikenda otvara jesenski program nastupima uživo
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VEČERI GLAZBE, VINA I DOBRE HRANE U ACI MARINI Velum ovog vikenda otvara jesenski program nastupima uživo

U petak nastupa grupa Aura, a u subotu Ivan Rapić Inno

Petak u Velumu je rezerviran za večer glazbe, vina i dobre hrane. Dobru atmosferu u splitskom restoranu će začiniti bend Aura. Ovu popularnu splitsku grupu može se vidjeti na najvećim domaćim festivalima, a svojim dobrim nastupima osigurali su i suradnju s veličinama poput Tončija Huljića čijoj mladoj glazbenici Domenici nastupaju kao prateća grupa.


Aurin repertorar pop i rock pjesama obilježit će prvu večer jesenskog programa u Velumu nazvanu Music & Wine & Dine. U petak navečer neće nedostajati dobrog raspoloženja u splitskoj ACI Marini, a ugodni ambijent restorana Velum zasjat će u punom sjaju.


Subotu nastavljaju u akustičnom tonu i u toj večeri za zabavu će biti zadužen Ivan Rapić Inno. Talentirani mladi glazbenik i kantautor odsvirat će niz pop i zabavnih pjesama iz repertoara domaćih glazbenika poput Gibonnija, Olivera, Nene Belana, Massima, Harija Rončevića i sl. 

Uživat ćemo u ritmu ovog kantautora kojeg je prepoznao i veliki Oliver s kojim je otpjevao svoju pjesmu 'Ti si sve'. Subotnji program nosi naziv Acoustic Saturday i prvi je u nizu zabava subotom koji će vas kroz jesen i zimu uveseljavati u Velumu.

Iz restorana preporučuju da stol obavezno rezervirate na vrijeme pozivom na 021 398 439.

Vaša reakcija na temu