Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Velika rođendanska proslava
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Velika rođendanska proslava

Super pokloni, odlične nagrade i zabava za velike i male čekaju vas 12. i 13. listopada

Vrijeme je za najbolju proslavu u gradu. City Center one ovog vikenda pretvara se u šareni rođendanski sajam koji nudi ponešto za svakoga.

Svoju rođendansku avanturu započnite shoppingom uz odlične popuste kojima nećete moći odoljeti. Provjerite što vas čeka u City Centeru one, počastite svoje najmilije ili ugodite sebi, a potom uživajte u raznovrsnim aktivnostima.

Naime, uz predočenje računa u minimalnom iznosu od 10 eura, za vas se otvara čarobni svijet u kojemu je najbitnije da se dobro zabavite! Gumeni bomboni, lizalice, Cityriki i šećerna vata čekaju vas na gotovo svakom kutku omiljenog shopping centra, a male goste zabavljat će i 'čarobnjak' koji će od balona napraviti najizazovnije oblike i tako ih razveseliti. Tu je i Prosecco bar za one malo starije, na kojemu će se rođendanu nazdraviti finim pjenušcem.

A kad vas ponese onaj pravi sajamski duh, vrijeme je za akciju. Okušajte se u bacanju obruča i osvojite plišanog medvjedića ili zaigrajte flipper pa dokažite koliko ste vješti. Mislite li da vam je sreća naklonjena, obavezno zavrtite kolo sreće i osvojite neke od odličnih nagrada koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

Kako najmlađima nikada nije dosta zabave, za njih su spremne posebne aktivnosti. Zanimljivi kvizovi, uzbudljive kreativne radionice, izvrsne nagrade i nastupi najboljih plesnih skupina osigurat će da rođendanska proslava bude uistinu nezaboravna. Obavezno provjerite detaljan raspored svih aktivnosti namijenjenih mališanima.

Ispunite vikend zabavom i uživajte u najšarenijem rođendanskom sajmu. Pozivnicu ste dobili – vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu