Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VELIKI JUBILEJ SPLITSKE CVJEĆARNICE 'Promijenili smo dvije države, četiri valute, preživjeli rat...'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VELIKI JUBILEJ SPLITSKE CVJEĆARNICE 'Promijenili smo dvije države, četiri valute, preživjeli rat...'

'Ružica' je pred Dan žena proslavila 35. godišnjicu djelovanja

Cvjećarnica Ružica je sinoć proslavila 35. rođendan u kafiću Blue Eyes u društvu kolega cvjećara i prijatelja. Splitska cvjećarnica djeluje u Fra Boninoj ulici u Spinutu, otvorena je davne 1989., a prije 15-ak godina je vlasnica Ružica vodstvo obiteljskog obrta prepustila kćerki Sofiji Cikotić.

- Za čovjeka kad kažeš da mu je 35 godina, to je mlado čeljade, ali za jedan mali obrt, to je velika brojka! Velika jer smo promijenili dvije države, četiri valute, preživjeli rat, krize, inflacije, koronu... i dalje smo tu! A o cvijeću da ne pričamo: počeli smo od gerbera i garifula s naših polja, a sad su ruže iz Ekvadora, tropske biljke iz Afrike, tulipani iz Nizozemske… I još možete birati hoćete li cvijeće bojano, suho, umjetno, preparirano… - navela je Sofija Cikotić. 

Ove godine su buketima dali ženska imena, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li cvijeće biti pogođeno kao dar nekoj Eli, Lari, Tei, Gei... Rekli bismo, idealan dar za Dan žena.

- Narudžbe već stižu u velikom broju, moramo sljedećih dana još  razveseliti nečije mame, sestre, supruge, kolegice , učiteljice… Sve žene koje to zaslužuju na njihov dan! - poručila je vlasnica cvjećarnice.

Vaša reakcija na temu