Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Veliki koncert Dalmatina u splitskoj Vanilli

Veliki koncert Dalmatina u splitskoj Vanilli

Ulaz na koncert je slobodan

Ovog petka, 13. prosinca, Vanilla klub poklanja veliki koncert Dalmatina povodom 20. godina osnutka grupe. U dva desetljeća djelovanja, grupa Dalmatino niže samo uspjehe. Od izdavanja debi albuma 'Cukar i sol' oborili su sve rekorde - prodali su ga u više od 20.000 primjeraka, pokrenuli revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi, te si osigurali status pop zvijezda.


- Zahvaljujemo se Vanilla klubu na pozivu, mislimo da će to biti divna večer i pozivamo sve da se s nama lijepo zabave. Pažljivo smo izabrali sve one pjesme za koje mislimo da su nas obilježile. Definitivno će se u našem repertoaru naći 'Božić bijeli', pjesma koja je od 1999. neizostavna na svim božićnim playlistama - poručio je Ivo Jagnjić u ime Dalmatina.

Ulaz na koncert je slobodan, a za sve informacije i rezervacije kontaktirajte na 099 83 130 50 i 091 44 556 61.


Vaša reakcija na temu