Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marino Zeljković Veliki koncert S.A.R.S.-a na otvorenom ispred Zente!

Veliki koncert S.A.R.S.-a na otvorenom ispred Zente!

Ulaznice u pretprodaji koštaju 120 kuna, a na ulazu 150

Zaokružite na svojim kalendarima 27. srpnja jer se S.A.R.S. vraća u Split, i to ovaj put u klub Zentu!  Koncert na platou ispred kluba počinje u 21 sat.

- Imamo čast ugostiti bend koji pomiče granice dobre glazbe i zabave, ruši sve zemljopisne i društvene barijere. A da bi stvar bila još bolja, koncert će se održati na otvorenom.


Ulaznice u pretprodaji koštaju 120 kuna, a na ulazu 150. Za VIP terasu treba izdvojiti 150 kuna, a karte se prodaju u klubu Zenta, Lobby baru (Joker) i preko Adriaticketa. VIP rezervacije se vrše na broj 099 335 1979.


S.A.R.S. ('Sveže amputirana ruka Satrianija') srpski je glazbeni sastav osnovan 2006. godine u Beogradu. Njihov zvuk karakterizira širok raspon žanrova: prevladavaju rock, reggae, ska i hip hop, u novije vrijeme pop. Izniman uspjeh na čitavom prostoru bivše Jugoslavije postigli su pjesmom 'Buđav lebac' i 'Lutka'.



Vaša reakcija na temu