Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Veliko ljetno sniženje u Fashion&Friends - pronađite omiljene brendove Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, HUGO, Steve Madden i Superdry snižene i do 50 %
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Veliko ljetno sniženje u Fashion&Friends - pronađite omiljene brendove Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, HUGO, Steve Madden i Superdry snižene i do 50 %

Odabrali smo prijedlog efektnih outfita

Fashion&Friends i ove ljetne sezone pripremio je najbolje popuste i već od danas za vas ima idealna rješenja za sve prilike - jer kreće veliko sniženje! Naime, čak do 50 posto manje cijene očekuju vas na označene artikle najpoznatijih svjetskih modnih brendova i to u svim Fashion&Friends, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Liu Jo, HUGO, Steve Madden i Superdry trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Zadru kao i na online trgovini Fashion&Friends.

Kako bismo vas spremili za sunčanije dane, odabrali smo prijedlog efektnih outfita iz proljetnih i ljetnih kolekcija koji se nalaze na sniženju do 50%. 

Svaki komad vam pruža beskrajne mogućnosti kombiniranja – od majica i haljina u velikom rasponu boja i uzoraka do obuće koja se nalazi na vrhu svake šoping liste za toplu sezonu. Popularan animal print ultimativan je trend koji se ponovno ove sezone vratio na velika vrata, a u Fashion&Friends ponudi naći ćete idealne večernje kombinacije u kojima ćete zablistati. Za one jednostavnije, na velikom sniženju odabrati mogu i klasične komade poput neizostavne bijele košulje i vječno dobrog i udobnog trapera, a finalan outfit upotpunit će zanimljivim detaljima, poput torbice ili štikli.

Najbolja vijest? Svi prijedlozi su na popustu do 50 posto zato požurite u šoping prije nego što se rasprodaju.

Prodajna mjesta:
Fashion&Friends, Arena Centar, Vice Vukova 6
Fashion&Friends, Joker centar, Put Brodrice 6
Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207
Fashion&Friends, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Fashion&Friends, Portanova, Svilajska 31a
Fashion&Friends, Supernova, Ul. Akcije Maslenica 1
Fashion&Friends, Tower, Janka Polić Kamova 81a, Rijeka
Calvin Klein, Arena Centar, Vice Vukova 6
Calvin Klein, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Calvin Klein Underwear, Cvjetni trg, Trg Petra Preradovića 6
Tommy Hilfiger, Arena Centar, Vice Vukova 6
Tommy Hilfiger, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Tommy Hilfiger, Trg kralja Tomislava 1, Split
Tommy Hilfiger, Supernova, Ul. Akcije Maslenica 1
Tommy Hilfiger, Tower, Janka Polić Kamova 81a, Rijeka
Guess, Arena Centar, Vice Vukova 6
Guess, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Liu Jo, Arena Centar, Vice Vukova 6
HUGO, Mall of Split, Josipa Jovića 93
HUGO, Supernova, Ul. Akcije Maslenica 1
Superdry, Mall of Split, Josipa Jovića 93
Vaša reakcija na temu