Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Veliko otvorenje Syndikata u četvrtak uz Vedrana Roguljića
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Veliko otvorenje Syndikata u četvrtak uz Vedrana Roguljića

Za sve ljubitelje dobre hrane, glazbe uživo i još bolje atmosfere

Nakon ljetne pauze, Syndikat Bar & Kitchen ponovno otvara vrata javnosti i to ovog puta s još bogatijim i uzbudljivijim programom! Riječ je o objektu koji se nalazi u Sukoišanskoj ulici br. 2, pored Trgovačkog suda, a na otvaranju u četvrtak, 14. listopada, nastupit će Vedran Roguljić.


Obožavateljima splitske scene Syndikat nije nepoznato ime. Ovaj objekt već je od listopada 2020. zabavljao svoju publiku uz poznata imena splitske pjevačke scene kao što su Kristijan Ordulj, Vedran Roguljić i drugi. A tako planiraju i ove godine uz još nekoliko nadolazećih iznenađenja!

U Syndikatu su marende i gotova jela uvijek bili đir, a to se neće promijeniti ni ove godine! Uz marende tu su i klasična jela poput rižota, ribe, različitih jela s roštilja i mnogih drugih delicija kao što su najkvalitetniji bifteci (beefsteak) s domaćih farmi i svježa domaća tjestenina.

Više informacija o lokaciji, programima i jelovniku možete saznati na službenim društvenim mrežama Syndikata - Instagramu i Facebooku.


Vaša reakcija na temu