Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Veralda u Soula
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Veralda u Soula

Degustacijska večer uz Veralda vina i Special Soul tapase po promotivnim cijenama

Splitska vinska scena u posljednjih nekoliko godina doživljava pravi procvat od sajmova, vinoteka, degustacija i vinskih barova. Uživati u dobrom vinu više nije rezervirano samo za restorane, fine dining i vinske znalce. U Splitu postoji nekoliko entuzijasta, ili bolje rečeno bonvivana, koji vješto spajaju dobro vino s dobrim zalogajima hrane i muzike.

Jedni od njih su i ekipa iz Music & Food Bistro Soul koji se uspješno bore protiv struje jedno te iste ponude u gradu. Kako sami za sebe kažu da su dovoljno blizu, a opet dovoljno daleko od centra grada, ovaj neuobičajen i jedinstven splitski bar, na adresi Livanjska 18, lokalcima nudi kao malo koje mjesto u gradu, a to je šarolika lista vrhunskog vina na čaše, ukusne večernje tapase i dobar hi fi zvuk, lokalno craft pivo a uskoro doručke i brunch, uz svoj, već klasični, dnevni meni.

Ovaj petak, 21. travnja, Soul organizira degustacijsku večer uz Veralda vina i Special Soul tapase po promotivnim cijenama.


Vinarija Veralda je inovator u razvoju autohtonih sorti, autentičnosti i tradicije. Ono što ih razlikuje od ostalih je njihova vizija rada, načina života i jedinstvenost koja ide protiv struje baš kao i filozofija Bistro Soula. 

- U petak ćete imati priliku probati tri Veraldine autohtone sorte ekološke proizvodnje: Malvazija Xtriana, slojevito bijelo vino intenzivnog svježeg voćnog mirisa, punog tijela i dugog trajanja okusa. Refosco, crno vino s naglašenim voćnim aromama šumskog voća koji u ustima ostavlja svježi i mekani okus. Blanc de Noir, moderno i jedino hrvatsko pjenušavo bijelo vino proizvedeno od crne sorte refošk, s izuzetno voćnim okusom punog tijela - naveli su iz Bistroa Soul.

Soul i Veralda se ne baziraju na trendovima već imaju svoj karakter, totalno drukčiji od drugih. Stoga, dođite ovaj petak, 21. travnja, od 19 sati u Bistro Soul na predstavljanje Veralda vina uz Special Soul tapase po promotivnim cijenama uz selekciju vinila i fini zvuk. 

Za više informacija i rezervacije:
099 672 1241 soulrezervacije@gmail.com  / www.soulsplit.info
FB / Instagram Gmaps  


Vaša reakcija na temu