Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vesna Dragojević dobila unuka: 'Nitko nas neće pozivati u goste'

Vesna Dragojević dobila unuka: 'Nitko nas neće pozivati u goste'

Davor i Karmen dobili su Luku

Vesna Dragojević dobila je sedmo unuče, koje su njezin i Oliverov sin Davor te njegova supruga Karmen nazvali Luka. Udovica Olivera Dragojevića našalila se kako ih ima toliko da ih nitko ne želi zvati u goste.

- Rekla sam im - pomalo... Meni je to sedmo unuče. Ne uzbuđujem se previše. Karmen se porodila na carski rez, sve je ok prošlo, to je najbitnije - rekla je 66-godišnja Vesna za Story. 

Otkrila je i kako još uvijek nije vidjela najmlađeg člana obitelji.

- U četvrtak idem do Vele Luke, tamo ostajem do nedjelje. Ako dođu kući prije, vidjet ću ih, ako ne, onda poslije. Mi smo vam kao Snjeguljica i sedam patuljaka. Ima nas 14 Dragojevića i sedmero djece. Nitko nas neće pozivati u goste - našalila se.

Nedavno je otkrila i kako unučić neće dobiti ime po slavnom djedu. 

- Ma kakvi! To nikome nije palo na pamet! Oliver je sinovima rekao: 'Nazovite djecu kako hoćete, ali neka vam nije palo na pamet da neko od njih bude Oliver pa da ga zezaju u školi da se zove Oliver Dragojević' - rekla je.

Vaša reakcija na temu