Vesna Dragojević: Ovo će biti koncert kojeg Oliver nije održao u Spaladium Areni!

Vesna Dragojević: Ovo će biti koncert kojeg Oliver nije održao u Spaladium Areni!

Otkrila je i koja joj je fotografija najdraža s izložbe i ispričala smiješnu priču koja se uz nju vezuje

Otvaranjem izložbe obiteljskih fotografija Feđe Klarića iz života Olivera Dragojevića započeo je projekt 'Vridilo je - Oliver', a to je bila prilika da porazgovaramo s Oliverovom suprugom Vesnom.

- Dali smo Feđi puno obiteljskih fotografija i zanimljivo je gledati koje je izabrao za ovu izložbu. Za nas je sve ovo posebno emotivno, koncert i izložba, sve što se tiče njega. Sve su mi fotografije drage i lijepe, na njima je Oliver i sve što je on volio. More, ribe, obitelj, unuci, glazba, ova izložba je on - ispričala nam je Vesna kojoj je posebno draga ona s njihovog vjenčanja.

- Sjećam se zbog čega smo se smijali na toj fotografiji. Rekla sam ‘da’ prije nego što je trebalo. Nisam pogriješila jer me matičarka pitala hoću li uzeti njegovo prezime ili ću zadržati svoje, a onda je krenulo smijanje. Rekla sam što prije ‘da’ da Oliver ne bi odustao od vjenčanja - prisjetila se.

Otkrila je kako se projekt 'Vridilo je - Oliver' pripremao godinu dana.

- Nisam se puno miješala, sugerirala sam neke pjesme i izvođače, preslušavali smo koncerte kako bi znali koje je publika najviše voljela. Imali smo brojku od 50 pjesama koju smo trebali skratiti na popis od 20, to nije bio lagan zadatak. Ne znam kakav će biti odaziv za koncert, mene je iznenadio ispraćaj, šokiralo me kako je Dalmacija reagirala. Voljela bih da dođu svi jer će ovo biti koncert kojeg nije održao u Spaladium Areni. Završio je u bolnici, a bio je spreman održati dva koncerta. Vjerujem kako će ovo biti jedini koncert jer je ovo veliki projekt koji iziskuje ogromne financije i teško da će postati neka tradicija - kazala je Vesna Dragojević.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51222, "");
Pregledaj komentare