Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: 200 kvadrata šarenog murala za veseli, optimistični Split
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

VIDEO: 200 kvadrata šarenog murala za veseli, optimistični Split

City Center one nastavlja s projektom City Street Art - nakon maštovitih murala u shopping centru, na redu su splitski kvartovi

Što se dobije kada se usred mora, na jednoj maloj barci, nađu stari morski vuk u popularnim kroksicama, galeb koji uživa u sladoledu, djeca željna morske zabave, gospođa s punom vrećicom maslina i zavodnik koji se nije pazio sunca? Dobije se originalni, šareni mural koji je u Split unio dozu optimizma i pozitive.

City Street Art, projekt City Centera one unutar kojega su prošle godine oslikane odabrane površine u ovom shopping centru, nastavio se u Dubrovačkoj ulici. Originalni mural za kojega su zaslužni umjetnici iz kolektiva Graffiti Na Gradele proteže se na čak sedam katova zgrade i zauzima oko 200 kvadrata površine. 

- Nakon površina u našem shopping centru, želja nam je bila pokloniti originalni mural gradu Splitu, uveseliti prolaznike te donijeti dašak originalnosti i kreativnosti na splitske ulice. S našim partnerima i prijateljima iz kolektiva Graffiti Na Gradele, s kojima surađujemo od početka ovoga projekta, dogovorili smo da mural treba biti šaren, veseo, pozitivan i optimističan, da napravimo mali odmak od teških tema kojima smo u zadnje vrijeme okruženi. Nadamo se da će se našim sugrađanima mural svidjeti, a naša je ideja nastaviti s ovim projektom te uveseliti još poneki splitski kvart - rekli su iz City Centera one.

Ulična umjetnost u posljednjih nekoliko godina osvaja cijeli svijet, a grad Split je savršeno 'slikarsko platno' za originalne, kreativne i posebne radove koji će uljepšati ulice i pozvati prolaznike da, makar na trenutak, zastanu i uživaju u ovoj posebnoj vrsti umjetnosti.

Vaša reakcija na temu