Foto: TikTok VIDEO: Evo opet influencerice Doris. Tvrdi kako Hilary Clinton predlaže da se bebi minutu prije rođenja zabiju škare u glavu

VIDEO: Evo opet influencerice Doris. Tvrdi kako Hilary Clinton predlaže da se bebi minutu prije rođenja zabiju škare u glavu

Održala je predavanje u sedam filmića

Influencerica Doris Stanković, za koju je šira javnost čula nakon silnih reakcija na njezin sad već čuveni zahtjev jednom porečkom restoranu, ima novu seriju videa na Tik Toku.

Teško je prepričati tih sedam filmića u kojima uživljeno objašnjava zašto smatra da je abortus ubojstvo, a u najuvrnutijem dijelu izgovorila je dosta spektakularne ludosti o Hilary Clinton. Da slučajno ne bismo propustili neki detalj, Telegam ju je odlučio vjerno transkribirati.

Dakle, kaže ovako: 'Zlo je predlagati, kao što radi Hilary Clinton, da je OK doć’, istrgnut’ bebu za noge van, ostavit’ glavu unutra, uzet škare, zabit u lubanju i izvadit’ bebi mozak van. To je po Hilary Clinton OK. Ljudi, gdje je vam je savjest?'.

Video joj je užasno popularan. U manje od dana nakon objave pregledan je 53.500 puta. Doris Stanković na Tik Toku trenutačno ima 257,9 tisuća pratitelja.

@doris.stankovic

Part 6

♬ original sound - doris.stankovic
Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75523, "");
Pregledaj komentare