Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: INFLUENCERI O EU IZBORIMA Big Beard Man otkrio što mu je pomoglo u izgradnji uspješnog posla
EU izbori: iskoristi svoj glas Piše: Sponzorirano

VIDEO: INFLUENCERI O EU IZBORIMA Big Beard Man otkrio što mu je pomoglo u izgradnji uspješnog posla

'Na vlastitoj koži osjetio sam važnost Europske unije'

Leo Vladimir, u virtualnom svijetu poznatiji kao Big Beard Man, naš je novi gost u serijalu 'EU izbori: iskoristi svoj glas', u kojem razgovaramo s domaćim influencerima koji progovaraju o značaju članstva Hrvatske u Europskoj uniji te pozivaju građane da iziđu na birališta. 

Riječ je o 36-godišnjem magistru kineziologije i fitness treneru iz Splita s 15 godina dugačkom karijerom tijekom koje je napravio niz transformacija kojima je kao privatni trener svojim klijentima promijenio živote.   Profil na Instagramu ovog zaljubljenika u sport - inače i obiteljskog čovjeka te tate petogodišnje Lee - teško može proći nezapaženo zahvaljujući pregršt savjeta o zdravom načinu života, odnosno povezanih kako s treninzima tako i prehranom. 


'Nisam osoba koja je previše uronjena u politiku, ali moja je dužnost - kao i svakog građanina -poznavati barem osnove. Što se tiče same Europske unije, i sam sam bio skeptičan kad se donosila odluka o pristupanju Hrvatske, ali vidim da sam bio u krivu. Na vlastitoj koži osjetio sam koliko je bio bitan taj ulazak i koliku pomoć može imati svaki građanin iz odluka koje EU donosi', istaknuo je.

Referirajući se na svoj primjer, naveo je da je praktički cjelokupni posao izgradio i unaprijedio sredstvima iz EU fondova. Njima je, naime, financirana njegova online platforma koje objedinjuje mnoštvo vježbi te programa vježbanja i prehrane. 


'Super je što uz financijsku potporu koja dolazi možete ostvariti snove. Važno je napomenuti da za dobiti sredstva koja će vam pomoći u realizaciji ideje morate biti jako pedantni i strpljivi. Možda u tome leži mali problem, ali će se trud na kraju isplatiti', naglasio je Big Beard Man. 

Ukazao je na još nekoliko stavki koje su se pozitivno odrazile na njegov posao, ali i privatan život. 


'Otkad su 'srušene' granice, puno je veće područje za raditi, u mnogim se zemljama osjećate kao kod kuće. Komunikacija zahvaljujući skidanju trošarina s telekomunikacijskih mreža puno je dostupnija. Možete uvijek biti u kontaktu s klijentima, obitelji i prijateljima - ma gdje god da bili', konstatirao je.

A zašto smatra da je vrlo važno izići na birališta, provjerite u videu u nastavku! Europski izbori, napomenimo, u Hrvatskoj će se održati 9. lipnja 2024. Hrvatski građani tog će datuma izabrati 12 zastupnica i zastupnika u Europskom parlamentu. Dodatne informacije dostupne su na poveznici

***

Objava je realizirana uz potporu Europskog parlamenta. Za objavljeni sadržaj odgovoran je isključivo Dalmatinski portal.

Vaša reakcija na temu