Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Knoll Doll: Jako sam uzbuđena!

VIDEO Knoll Doll: Jako sam uzbuđena!

Pogledajte što nam je u intervjuu pred nastup otkrila najpoznatija hrvatska navijačica

Večeras je u Splitu počelo jubilarno 10. izdanje Ultra Europe festivala, a tijekom tri festivalske večeri nastupit će brojni DJ-jevi. Bit će tu onih svjetskog glasa, ali i domaći među kojima će se  na Parku Mladeži tako pronaći i naša najvatrenija i najpoznatija navijačica Ivana Knoll.

Susreli smo je pri dolasku na Ultru, a i ovoga puta bila je u zanimljivom modnom izdanju. Odlučila se za u potpunosti providni kombinezon u crnoj boji, koji je pokrivao tek strateške dijelove tijela. Upečatljiva joj je i frizura, kosu je splela u pletenicu uz ekstenzije, a ‘look’ je upotpunila visokim potpeticama.

- Jako sam uzbuđena. Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema glazbi se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi. Tada sam govorila svojima da želim biti DJ i napustiti fakultet. U to vrijeme je to bila nemoguća misija. Sada kada sam ostvarila u životu sve što sam htjela, od fakulteta koji sam magistrirala, otvorila svoj bikini brend,postala najpraćeniji influencer u Hrvatskoj, onda sam rekla da mi treba nešto novo, jer me prestalo ispunjavati. Tada sam rekla, idem u moju najveću ljubav, a to je DJ-ranje - kazala je Knoll.

Nastup će započeti u 22 sata, Knoll je otkrila i kakav repertoar je pripremila za posjetitelje.

- Svirat ću komercijalno. Iznenadit ću, vidjet ćete.

Ovo joj nije prvi put na Ultra Europe festivalu, naime ranije je dolazila kao gošća. Kaže kako je jedne godine podržavala prijatelja DJ Snakea.

- Meni je to najdraži festival. Bila sam i na Ultri u Miamiju i podržavala svojih par prijatelja izvođača, koji su bili headlineri na main stageu, ali ovo je ipak u mojoj zemlji i meni definitivno najdraži festival.

Gdje će provesti odmor i koja je njezina sljedeća stanica što se tiče putovanja te je li uspjela uživati i u Dalmaciji - pogledajte u videozapisu.

@dalmatinskiportal Ivana Knoll večeras nastupa na Ultri, a otkrila nam je kako se priprema za nastup u Splitu @Ivana Knöll #knolldoll #ultrafestival #ultraeurope #music #croatia #split #dj #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu