Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: PETRIČEVIĆ BEZ VOZAČKE 'Normalno da su mi je oduzeli, imam preko 150 prekršaja'

VIDEO: PETRIČEVIĆ BEZ VOZAČKE 'Normalno da su mi je oduzeli, imam preko 150 prekršaja'

Obožavatelji bodre influencera, poručuju mu da je kralj

Splitska Policijska uprava ukinula je i oduzela vozačku dozvolu Adrianu Petričeviću koji je u središte pozornosti došao zbog ludih vožnji koje je snimao i objavljivao na YouTubeu. Mladi splitski influencer o tom pitanju oglasio se u novom videu.

Potvrdio je činjenicu da mu oduzeta.

- Istina je da mi je oduzeta. Ne znam zašto je itko zbog toga iznenađen ili začuđen. Oborio sam rekord. Imam preko 150 prekršaja, normalno da će mi oduzeti vozačku. Samo je bilo pitanje vremena - kazao je Petričević.

Poručio je i obožavateljima da pripaze kako se njima ne bi isto to desilo.

- Oduzeta mi je vozačka jer sam napunio preko 9 kaznenih bodova kao mladi vozač, što znači da se automatski gubi vozačka na dvije godine.

Prošlo su skoro dvije godine od mog moto vloga. Kad sam izašao iz zatvora tada, mislio sam da ću odmah ostati bez vozačke. Tada nisam znao da je sudski proces toliko spor - tek je sada stigla odluka - pojasnio je influencer.

Opisao je i neke od prekršaja koje je počinio.

- Prva kazna iz čl. 176 - dobio sam 3 kaznena boda. Dan prije nego sam išao u zatvor vozilo sam po gradu, bila je kiša. Pokušao sam preteći bus, ali je u drugoj traci bio parkiran auto. Uspio sam ga izbjeći, ali sam pogodio stupić i malo ga iskrivio. To sam objavio na Instagram Storyju - prepričao je i dodao 'ne'š ti štete'. 

Kompletan video prenosimo u nastavku.

Obožavatelji ga, istaknimo, bodre. 'Najjači si kralju', 'Adri, nastavi samo jako, sve će to proći nekada', 'Baš mi je žao, ali nemoj odustajati, samo jako' - neki su od komentara na YouTubeu. 


Vaša reakcija na temu