VIDEO: Pogledajte kako je bilo na ovogodišnjem Dječjem festivalu u CineStar kinima

VIDEO: Pogledajte kako je bilo na ovogodišnjem Dječjem festivalu u CineStar kinima

Djecu je zabavljao regionalni YouTuber DexRock

Protekli vikend zahvaljujući CineStaru i šestom po redu Dječjem festivalu, koji se istovremeno održavao u svim CineStar kinima u regiji, bio jedan od veselijih obiteljskih vikenda. Mališani, ali i njihovi roditelji, već su naviknuli da je početak listopada u znaku dječjeg filma, crtića, dječjih radionica, igre i zabave, a mnogi dolaze obučeni u svoj kostim kako bi doprinijeli veseloj atmosferi i paradi maskota. Dječji festival slavi dječji film te razvija ljubav djece prema filmu, a u prilog tome ide i ovogodišnja posjećenost koja je oborila sve rekorde.

Fotogalerija: CineStar 6. Dječji rođendan

Najveća zvijezda Dječjeg festivala bila je Maja Šuput, koja je u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) predstavila svoj prvi dječji album pod nazivom 'Što je to ljubav’', koji nije pohranjen na klasičnom CD-u, nego na USB sticku u obliku zvjezdice. To je i poveznica između kina s pet zvjezdica, Dječjeg festivala i Maje Šuput, koja svaki put iznenadi s nekim novim projektom. Na dječjem albumu nalazi se 8 pjesama i 5 dueta s vrlo talentiranim djevojčicama, koje zajedno s Majom izvode pjesme pod nazivom 'Sedam dana u tjednu', 'Četiri godišnja doba','Što životinje jedu' i dr. Mala i velika publika pjesme je po prvi puta čula uživo, upravo na Dječjem festivalu.

Veliki broj mališana okupirao je Maju koja se cijelo subotnje prijepodne družila sa svojim najmlađim obožavateljima, a nakon Maje nešto malo stariju djecu zabavljao je popularni regionalni YouTuber – DexRock, za čiji se show u Zagrebu, ali i u Split u CineStaru 4DX Mall of Split danima prije tražila ulaznica više. Dječji festival obilježilo je još puno dječjih atrakcija, koje uključuju face painting za djecu, kreativno-likovne radionice, LEGO radionice, modeliranje kinetičkim pijeskom te druženje s maskotama. A najmlađe su dodatno obradovali i partneri Dječjeg festivala Jana, Chupa Chups, PEZ i Margo. Ovogodišnji Dječji festival nisu propustili ni brojni poznati roditelji sa svojim mališanima: Branka Krstulović, Ljupka Gojić Mikić, Antonija Stupar Jurkin, Zoran Pribičević, Enes Vejzović, Mirna Maras, Tea Blažević te mnogi drugi. Organizatori za sljedeću godinu najavljuju još bogatiji program.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52738, "");
Pregledaj komentare