Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO: Novopečeni par Peco - Silvia zabavljali Prokurative, redali hitove poput 'Hajde mala dođi u moju sobu'

VIDEO: Novopečeni par Peco - Silvia zabavljali Prokurative, redali hitove poput 'Hajde mala dođi u moju sobu'

Splićani su dva sata uživali u centru grada

22.55 sati - Peco i Silvia koncert su završili nakon dva sata. Izredali su brojne hitove, na zadovoljstvo Splićana, koji su jedva dočekali adventske svečanosti na gradskim ulicama.

22.20 sati - Na Prokurativama je sjajna atmosfera, okupljeni se zabavljaju uz brojne domaće i strane hitove koje izvodi Marko Pecotić i njegov bend. Ekipa se posebno zabavila kada je uslijedio dio veselih hitova poput pjesme Parnog valjka ‘Hajde mala dođi u moju sobu’ koju su u duetu izveli Peco i Silvia, novopečeni par koji se  nježno pogledavao.


Ranije objavljeno

Jutros je otvoren Advent na Prokurativama gdje vas očekuje 9 gastro kućica, najveće klizalište u gradu i bogata ponuda hrane i pića. Splićani su jedva dočekali blagdanski šušur, ako je suditi po broju okupljenih na večerašnjem koncertu Marka Pecotića Pece, Silvije Dvornik i  benda. 


Koncert su započeli točno u 21 sat, kako su i najavili, krenuli su u ljubavnom tonu njegovim velikim hitom ‘Samo ljubav ostaje’. Dio atmosfere donosimo u lajvu.


Prokurative nude za svakog po nešto, dok jedni uživaju u gastronomskoj ponudi poput sushia, ribljih fritula, pizze, burgera od jelena i divljeg vepra, burgera i kobasica od crne svinje, bunceka u kotlovini, sarme u kotlovini, drugi uživaju u koncertu ili se kližu na otvorenom klizalištu koje je i prigodno okićeno.

Vaša reakcija na temu