VIDEO: U Jolinom spotu prvi put se pojavljujue njegova supruga Ana

VIDEO: U Jolinom spotu prvi put se pojavljujue njegova supruga Ana

Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić zaslužni su za glazbu i tekst pjesme 'Godišnjica'

Joško Čagalj - Jole predstavio je pjesmu 'Godišnjica', koja na simpatičan i šaljiv način govori o godišnjici braka supružnika Čagalj. U spotu se po prvi put pojavljuje njegova supruga Ana, koja se odlično snašla u ulozi glumice. Radnja je razigrana i kroz cijelu pjesmu prikazuje supružnike u obavezama koje ih prate kroz taj poseban dan.  

- Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade, mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima - rekao je Jole.


Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić zaslužni su za glazbu i tekst pjesme koja je vesela i ima iznimno plesni ritam. Redatelj spota je Vojan Koceić koji je na maštovit način pretočio stihove pjesme u kadrove. 

- Neke od kadrova iz spota smo snimali u našem domu, tako da sam bila na svom terenu - našalila se Ana i nastavila: 

- Ono što je najbitnije je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav koje nas dvoje imamo, gradimo i bez kojih ionako, ni cvijeće ni svijeće, ništa ne znače. U najnovijoj pjesmi se mogu pronaći mnogi parovi baš zato što iskreno govori o odnosu između dvoje ljudi koji žive ubrzan zajednički život, ali se na kraju, uvijek vraćaju jedno drugome jer je iskrena ljubav ono što ih spaja.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(40228, "");
Pregledaj komentare