Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Ana Jozić ispunila san i zapjevala s Grašom na koncertu

VIDEO Ana Jozić ispunila san i zapjevala s Grašom na koncertu

Ona u udruzi Sindrom Down 21 neumorno vježba na glazbenim i plesnim radionicama

Miljenik dalmatinske publike Petar Grašo i ovoga ljeta održao je svoj tradicionalni koncert u Aurori. Njegovom nastupu vjerujemo veselili su se mnogi, a posebno jedna mlada dama. Ana Jozić u pratnji svoje mame stigla je na dugoočekivani koncert i uživala u velikim hitovima pjevača. 

U jednom trenutku popela se kod Petra na pozornicu i s njim zapjevala popularnu 'Fritulu'. Ani se ostvario san, kako i ne bi kada u svojoj udruzi Sindrom Down 21 neumorno vježba na glazbenim i plesnim radionicama. Kako je izgledao 'duet' Ane i Petra donosimo u videozapisu koji je na stranicama udruge pokupio na stotine lajkova.

U udruzi imaju glazbenog terapeuta, Ana s njima radi individualne sate, a upravo preko glazbe članovi su dobili puno. Kroz pjesmu su neki naučili govoriti... Ako želite možete uvijek postati volonter ili donirati ovu čarobnu udrugu (Broj žiro-računa/IBAN: HR8424070001100573151).


Vaša reakcija na temu