Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO ANKETA IZ MALMOA Pitali smo prolaznike znaju li što je to 'Rim Tim Tagi Dim'
Dalmatinski portal izvještava iz Švedske Piše: Antonia Pešić i Anamarija Alebić

VIDEO ANKETA IZ MALMOA Pitali smo prolaznike znaju li što je to 'Rim Tim Tagi Dim'

Neki odgovori bi vas mogli iznenaditi

Iako je favorit za osvajanje 68. Eurosonga, neki anketirani prolaznici u Malmöu ne znaju i dalje tko je Baby Lasagna.

- Žao mi je, ne znam što je Rim Tim Tagi Dim - rekla je jedna Šveđanka.

Ipak, takvi su rijetki jer je njegova popularnost sve veća kako se bliži finale. 

- Bit će super uzbudljivo. Još je otvoreno tko bi mogao pobijediti, to je ono što velika natjecanja čini dobrima kada nema velikih favorita - kazala je Britanka, koju smo podsjetili da ipak ima favorita. 

- Možda neke lazanje… Navijam za Nizozemsku, ali tamo sam već bila, pa zašto ne Hrvatska - našalila se, a njena prijateljica otkrila nam je kako je njen favorit Ukrajina. 

- Ukrajina ima snažnu pjesmu, iako mislim da vi imate velike šanse za pobjedu. Gledale samo hotele u Zagrebu i već ih je nemoguće bukirati. 

Jedan Britanac nam je otkrio njegov apsolutni favorit Baby Lasagna.

- ‘Going away and sold my cow’ najbolji je stih cijelog natjecanja. 

Srele smo i Hrvatice koje su u Malmö stigle iz Rijeke, a uvjerene su u dobar plasman.

- Cijela nacija se digla zbog ove pjesme. Svi podržavamo Marka. Eurovizijski duh je prisutan gdje god da se okrenemo po Malmöu, a ljudi kada vise našu zastavu, pokazuju nam rukom poznati ples.

Njegova izvedba ‘Rim Tim Tagi Dim’ u polufinalu natjecanja ima preko tri milijuna pogleda na službenom YouTube kanalu Eurosonga, a zarazne stihove i ples neki od naših sugovornika izveli su pred našim kamerama.

Neki odgovori bi vas mogli iznenaditi, pogledajte video.

@dalmatinskiportal ANKETA IZ MALMöA Pitali smo prolaznike znaju li što je to ‘Rim Tim Tagi Dim’ #eurosong #malmo #svedska #babylasagna #hrvatska #rimtimtagidim #fyp original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu