Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Bakljada na Trsteniku povodom postavljanja nogometnog kaveza

VIDEO Bakljada na Trsteniku povodom postavljanja nogometnog kaveza

Priređena je cjelovečernja nogometna rapsodija

Iako je izgradnja Sportsko –rekreacijskog centra 'Krstarica' još u tijeku, sama instalacija kaveza za nogomet bila je  dovoljna da se stanovnici okupe i organiziraju svoj prvi  malonogometni turnir. Priređena je i bakljada.


- Još je  svježa pitura na varovima, radnici su postavljali mrižice na branke kada čuješ iza leđa: 'A šta ćemo? Večeras turnir '.


I kako to obično biva u 'najluđem gradu na svitu' pogotovo kad je balun u pitanju, u  rekordnom roku skupilo se za igru osam ekipa, kupuju  se patike, štucne, deep heat ,steznici, elastični zavoji,  organiziraju se gradele, donose se jacere  napunjene ledom iz kojih strše čepovi raznih osvježavajućih napitaka iz kategorije prehrambenih proizvoda, kaže predsjednik HDZ-ovog ogranka Trstenik Marijan Čelan, koji je vijest objavio na Facebooku.

- Podilila se ulica u osam tabora, raste napetost, svaka ekipa sprema neko taktičko iznenađenje, analiziraju se protivnici, traže se skuže za škivat sa posla…

Koga više briga šta je dan ranije najavljen prvi toplinski val  i šta je u hladu +30 i nešto.  Turnir mora ić.

Nakon cijelovečernje nogometne rapsodije, pobjednik turnira je ekipa Caffe bar Titula, čiji igrači su  pobijedili ekipu Caffe bar Exhibeo rezultatom 4:3 u finalu.

Čestitke pobjednicima  turnira i svima koji su sudjelovali u organizaciji. Posebne čestitke publici  koja je sa okolnih zidova  srčano bodrila sve ekipe, poručuje Čelan.


Vaša reakcija na temu