Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marina Pešić VIDEO Borna Čop predstavlja soundtrack za tulume

VIDEO Borna Čop predstavlja soundtrack za tulume

Poslušajte kako zvuči

Borna Čop, zagrebački rock'n'roll kantautor, objavio je novi singl 'Otisak parfema', lepršavi rokerski pozdrav ljetu. Zvonki gitaristički riffovi i refreni koji zovu na ples momentalno evociraju opuštena ljetna druženja, bezbrižnost, zalaske sunca i miris mora.

'Parfem je zeznuta stvar. Ima nezgodnu naviku da ostane prisutan i nakon što je osoba koja ga nosi već davno otišla. Pa onda glazbenik uhvati gitaru i nastane pjesma. 'Otisak parfema' je uplifting rock'n'roll bombončić, pjesma koja se svira i pjeva sa širokim osmijehom na licu. Kada su je prvi puta čuli, moji prijatelji su odmah prepoznali njezin vibe i uvjeravali me da mora biti što prije objavljena jer - citiram - žele imati novi banger za tulume. Pa neka tako i bude, jer za autora nema većeg zadovoljstva od uživanja slušatelja u njegovim djelima', ističe Čop, te nadodaje: 'Hladite cugu i pojačajte zvučnike, soundtrack za tulume je tu!'

Pjesma je snimljena u zagrebačkom DM Audio studiju u suradnji s producentom i gitaristom Zvonimirom Domazetom, dostupna je na svim streaming servisima te će se, uz prethodno objavljene singlove među kojima je i 'Što ćemo sad s tim' u suradnji s Vedranom Božićem, naći na Borninom samostalnom albumu u izdanju Croatia Records.


Vaša reakcija na temu