Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dino Šef Video čestitka za deset godina jedinstvenog centra na Jadranu

Video čestitka za deset godina jedinstvenog centra na Jadranu

Evo što Azimut predstavlja umjetnicima i publici

Nezavisni kulturni centar Azimut u Šibeniku sinoć je u velikom stilu proslavio svoj deseti rođendan. Rođendansko slavlje uveličali su brojni Šibenčani, prijatelji i gosti jednog od najpopularnijih klubova na obali koji već deset godina postoji, stvara i inspirira. Povodom desetog rođendana, Azimutu pristižu čestitke iz cijele regije od glazbenika, umjetnika i ostalih djelatnika u kulturi i šire koji su kroz desetljeće rada kluba na ovaj ili onaj način osjetili (kreativne) čari Azimuta koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Rođendanska video-čestitka u trajanju od desetak minuta, koju je montirala šibenska slikarica Branka Grubić, jasno pokazuje što Azimut predstavlja ne samo izvođačima bilo koje umjetnosti, već i publici, što Azimut znači ne samo za Šibenik već za cijelu regiju. Nevjerojatne su asocijacije koje Azimut izaziva u ljudima zbog čega nije pogrešno reći da je Azimut više od kluba ili više od nezavisnog kulturnog centra - to je emocija koja se prepoznaje u video-čestitci koju se može pogledati na Azimutovoj Facebook stranici.

- Budući da sve čestitke nisu stale u jedan video, te da videa još uvijek pristižu, sve pristigle čestitke kroz narednih period objavljivat ćemo pojedinačno i zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i snimili riječi koje gode svima nama u Azimutu - poručili su iz šibenskog kluba.

Iako proslavljen sinoć uz šibenske glazbene snage, Stipu Jazzyja Širinića, Andriju Bakulu i Project 33/45, rođendansko slavlje se nastavlja do kraja godine koncertnim programom '10z a10' pa pratite društvene mreže i budite dio #azimutovihdeset.


Vaša reakcija na temu