Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Dino Petrić vas hitom 'Vino i noć' poziva na talent show

VIDEO Dino Petrić vas hitom 'Vino i noć' poziva na talent show

'Vrijeme da zablistaš'

Dino Petrić s novim hitom 'Vino i noć 'poziva u glazbeni talent show 'Vrijeme da zablistaš'.

- Vino i noć' je jedna totalno vesela, pozitivna, neopterećena pjesma koja te samo tjera da kreneš mrdati kukovima, pjevati i plesati. Nadam se da je ovo jedna od onih pjesama koja će ljudima ostati u uhu, s kojom će se publika povezati. Ne želim više pristajati na pjesme koje su samo ok, ali prolazne. Također, želim ovom pjesmom razveseliti sve ljude koji trenutno vrijeme moraju provoditi kod kuće i nadam se da će im slušanje ove pjesme biti barem mali znak pozitive u životu. To mi je i bio cilj, priča talentirani Hvaranin.

Inače Dino se proslavio pjevajući obrade Oliverovih pjesama u HRT-ovoj emisiji 'A strana', a prije nekoliko je tjedana objavio novu stvar 'Vino i noć' na JoomBoosu i time napravio veliki zaokret u glazbenoj karijeri. 


Dobro je znati kako su krenule službene prijave na novi JoomBoosov glazbeni talent show 'Vrijeme da zablistaš'. Snimi video od tri minute, otpjevaj najdražu pjesmu, pošalji ga i snimi hit sa slavujem Dinom Petrićem.

https://youtu.be/8SmbTC-kS-c

Svi koji misle da imaju glazbenog talenta i žele to svima pokazati, mogu se prijaviti na show 'Vrijeme da zablistaš' u tri koraka. 

1. Snimi se kako pjevaš (video u trajanju do maksimalno tri minute)

2. Pošalji svoju video prijavu na stranicu zablistaj.joomboos.hr

3. Prijave traju do 1. svibnja, a sve detalje prati na JoomBoosovim stranicama

Ako želiš zapjevati s Dinom, snimiti hit pjesmu i spot i izgraditi glazbenu karijeru, sad je tvoje vrijeme da zablistaš. Pobjednik ili pobjednica showa dobit će priliku otpjevati pjesmu koju će za nju ili njega napisati i producirati Raay Music. Raay je prošle godine na JoomBoosu izbacio dva velika hita - 'Blamaža' i 'Vruće' - koji danas broje više od 4,5 milijuna pregleda. 

Jednaka popularnost očekuje i pobjednika ili pobjednicu novog showa, a ako to želiš biti upravo ti – prijavi se već danas. Podsjećamo, prijave traju do 1. svibnja. Sretno! 

Vaša reakcija na temu