Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press VIDEO Djigibaoo 'Čimavicom' najavljuje debitantski album

VIDEO Djigibaoo 'Čimavicom' najavljuje debitantski album

Pokazuje drugačije lice benda

Djigibaoo, bend koji predstavlja novu splitsku rock scenu, najavio je svoj debitantski album naziva 'Iz noći u dan', opisavši ga kao mračno-svijetli. Uoči potvrde točnog datuma njegova izlaska objavljen je najavni singl 'Čimavica'. 

'S ovim songom opraštamo se od najluđeg lita u našim životima i ulazimo u svijetli dio albuma koji priča o pozitivi i želji za životom', kaže Djigibaoo.

Za razliku od prethodnih singlova 'Začaran' i 'Lako je', koji su predstavljali malo teže štivo za slušatelje, 'Čimavica' je, kako su istaknuli iz benda, 'sunce među oblacima'. Pokazuje, naime, drugačije lice benda koji se žanrovski ne ograničava. 

Pjesma je, inače, nastala u doba pandemije koronavirusa. Sada je objavljena u malo drugačijem, poboljšanom ruhu.

Videospot nastao je na protekloj ljetnoj turneji kada su najiskrenije momente benda ovjekovječili kamerama prijatelji članova te suputnici Frane Milinović te Luka Palac. Montažu potpisuje Sandro Baraba.

Djigibaoo je bend koji se voli igrati sa zvukom i aranžmanima. Članovi sami produciraju ovaj album uz pomoć Ivana Božanića koji je zaslužan za mastere traka. 

Nakon ljetne turneje i festivalskih nastupa Djigibaoo najavljuje i skorašnje jesensko-zimske turneje! 


Vaša reakcija na temu