Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Franka Batelić predstavila singl 'Tajno'

VIDEO Franka Batelić predstavila singl 'Tajno'

Glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, dok su za video spot Sandra Mihaljević i Igor Ivanović

U zagrebačkom baru Hugo's sinoć je održana promocija prvog albuma Franke Batelić, nazvanog jednostavno 'S tobom'. Osim u Franku, zvijezdu večeri, svi su gledali i u njezinog supruga, nogometaša Vedrana Ćorluku, koji nije krio koliko je ponosan zbog njezina uspjeha. Franki su potporu dale i neke njezine kolegice, ali i brojni prijatelji s estrade. 

- Hvala svakome od vas koji ste došli slaviti, pjevati i smijati se sa mnom. Ovo je bila najbolja godina mog života i zaslužila je ovakav kraj. Volim vas svih - poručila je pjevačica koja se već  danas 'bacila' na posao i predstavila je novi singl 'Tajno', s  kojim će se predstaviti na 66. ZagrebFestu u siječnju. 

Glazbu pjesme potpisuje Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, dok su za video spot Sandra Mihaljević i Igor Ivanović


Vaša reakcija na temu