Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MoreMagnets VIDEO Gibonni objavio 'Lažu fotografije'

VIDEO Gibonni objavio 'Lažu fotografije'

Prvi izbor za nasljednicu super-uspješne 'Kiše'

Gotovo šest mjeseci od izlaska prvog singla 'Kiša', koji je od prvog emitiranja do danas i dalje jedna od najemitiranijih pjesama u eteru domaćih radio stanica, ali i onih u cijeloj regiji, Gibonni danas objavljuje drugi singl s aktualnog EP-a 'U po' ure'. Radi se o pjesmi 'Lažu fotografije' koja je, sudeći po dosadašnjim reakcijama publike i glazbene kritike, već prepoznata kao jedna od najistaknutijih na aktualnom EP-u i prvi izbor za nasljednicu super-uspješne 'Kiše'. 

I sam Gibonni kaže da mu je pjesma, nastala na Korčuli, jedna od najdražih na ovom izdanju. Na njoj su se kao gosti pridružili istaknuti instrumentalisti - jazz pijanist Matija Dedić i gitarist Yogi Lonich te Simfonijski orkestar HRT-a.

Novi singl dobio je i svoje prateće video izdanje. Spot je nastao po Gibonnijevoj ideji, a kao redatelj ga potpisuje Filip Filković Philatz, koji je s pjevačem već surađivao na nekoliko video spotova.

'Lažu fotografije' je jedna od onih pjesama koja, bar na tren, zaustavlja svijet oko vas i kojoj ćete se vraćati i slušati je iznova, da biste svaki put otkrili neki novi detalj, instrumentalnu minijaturu, sliku ili stih, baš kao i u pratećem video spotu. Album 'U po' ure' možete slušati na svim vodećim streaming servisima, a osim na CD-u, uskoro će ovaj Gibonijev EP biti objavljen i na vinilu.


Vaša reakcija na temu