Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović VIDEO Gibonni se prisjetio kako su ga vršnjaci gađali mrtvim golubom jer je išao na satove klavira

VIDEO Gibonni se prisjetio kako su ga vršnjaci gađali mrtvim golubom jer je išao na satove klavira

'Dolazim iz obitelji gdje je to klapsko pjevanje, višeglasno pjevanje, bilo sve'

Zlatan Stipišić - Gibonni u videu objavljenom na Instagramu otkrio je kako su ga u djetinjstvu napali vršnjaci jer je došao svirati klavir u njihovu ulicu.

- Ovo je meni vrlo važna priča. Dolazim iz obitelji gdje je to klapsko pjevanje, višeglasno pjevanje, bilo sve. Mene otac nije gurao u taj svijet. Poslao me na klavir, to je istina - započeo je glazbenik u videu kojeg je nazvao Neispričane priče.

Imao je, kaže, devet godina kada je doživio udarac.

- Sjećam se da sam išao kod gospođe Ingrid i nosio sam u nekoj torbi od skaja kajdanke, note, crtovlje... I nešto mi padne na glavu. Bum! Ali je bilo mekano, nije bio kamen. Bio je mrtvi golub - prisjetio se Gibonni.

- Tamo je bila ekipa mojih vršnjaka, od devet do 12 godina, gađali su me mrtvim golubom. Kao, što je pi*ko, došao si klavir svirati u našu ulicu - rekao je pa nadodao kako ga je to jako pogodilo. Želio je odustati od sviranja, ali otac mu nije dopustio.

- Došao sam doma i rekao ocu da više nikad neću svirati klavir. On mi je rekao: 'Moraš' - ispričao je Gibonni.

Spasilo ga je to što je uganuo nogu pa nije mogao ići na satove sviranja.

-  Pa sam nosio neke zavoje i tako preskočio godinu klavira i otkrio akustičnu gitaru. I onda sam pokušao to što sam naučio na klaviru prebaciti ovdje - rekao je Gibonni pa dodao kako je klapsko pjevanje naučio uz dva prijatelja na splitskoj Rivi.

Vaša reakcija na temu